FÓRUM

Vložit reakci k příspěvku:

1.6.2010, 22:52    Kotrba Jan
Konečně jsem si pořídil internet a jsem velice rád, že jsem natrefil na vaše forum. Absolutně nechápu některé komentáře, že fliper, arix atd. jsou lepší než IN toto musí říkat jen člověk co chce pomluvit tuto užasnou firmu, vím prodejci jsou někdy bez nálady ale zato vždy říkají pravdu a prodavají kvalitní zboží. toto u jiných firmách nenajdete, většinou se snaží prodat za jmeno cizí firmy, protože by se na dnešním trhu vůbec nechytli a jak tak čtu tak jsou to bívalí prodejci z INU a jde vidět že to asi moc dobří prodejci nebudou jinak by u té firmy zůstali. IN má polepená auta, mají vizitky a dokonce v zimě přišly i ze zimní bundou, což se mi u jiných vůbec nestalo a co je sranda tak to jak zamnou přijedé obyčejné auto a tvrdí že je IN takové bych nejraději. Lidi dávejte si bacha a nevěřte jim, jinak dopadne te jako já a příjdete o pračku a nikdo vám to nezaplatí, oni ani nevědí co prodávají a je jim to uplně jedno hlavně, že z vás dostanou peníze a vás ukecají že se na vás usmívají. Já jsem takhle přišel o pračku.. IN nemá prostě konkurenci vydrží na trhu ze všech nejdýl, jezdí po stále klijentele a co slíchám od sousedů tak ho berou furt spokojeně i já a pevně věřím že mnoho dalších. Ceny nikdy nezdražily a to je v dnešní krizi užasné. Myslím si, že se snažíte jen pošpinit tuto firmu protože nejste dobří jako IN a lidi už vás moc nechtějí už jsou poučení a ani se jim nedivím, tady u nás se ještě jednou objevíte a všichni vás vyženem , to budete koukat. Jedině In je tady výtaný protože mě nikdy nazalhali a vždy přijedou zpět a ještě hned jak se mi něco nelíby tak mi vratí peníze a nebo vymění zboží.. Držím této Firmě hodně štestí protože tak ulhaní lidé jako někteří TADY a někde VENKU ji budou chtít jen pošpinit a chudáci lidi naletí, přijdou o pračku a dostanou vyrážky . Dávej te si na ně pozor a co mi říkal jednou jeden prodejce z INU že jejich auto nikdy nepřijedé jiné než modré s polepen IN tak tomu věřte a budte opatrní. Přeji hezký večer

Vaše příspěvky:

Strana: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11

5.2.2011, 7:31    vlasta   (aluska.59@seznam.cz)
dozvedela jsem se ze ma in skoncit.Je to pravda?

22.1.2011, 21:18    Šárka
dobrý den, mám ráda vaše výrobky, ale stále mi v nabídce chybí sprcháč.Budete vyrábět?

24.1.2011, 11:05    Jiří Sapeta   (strongerin@email.cz)
V oblasti sprchových gelů se pravděpodobně nebudeme pohybovat. V této skupině výrobků je široká nabídka vůní velmi důležitá a my nejsme schopni v našich podmínkách tohle nabídnout. Ale jak se říká: nikdy neříkej nikdy.. Prozatím, ale Vás musím zklamat. Hezký den.

21.1.2011, 16:20    Hanka
Dobrý den, PROSÍM, dopřejte svým prodejcům alespoň základní vzdělání v oblasti chemie. Když už mi zvoní u dveří, nehodlám poslouchat mix neznalostí jejich, které se ani nepřibližují pravdě a na jejichž základě mi chtějí něco prodat. Slušného chování také moc nemají, tak nevím, které "školení" jim dopřejete jako první. S pozdravem Hanka

24.1.2011, 11:01    Jiří Sapeta   (strongerin@email.cz)
Snažíme se, aby prodejci měli vzdělání v oblasti chemie a zvláště pak co se týká našich výrobků. Velmi by nám pomohla informace ze které jste obce, aby jsme zjistili, který konkrétní člověk se dopustil nějakého pochybení. Zvláště u nových lidí se může projevit neznalost. Druhá věc je slušné chování, což je mnohem vážnější problém. Pro nápravu ale potřebujeme znát obec a datum, kdy došlo k Vaší špatné zkušenosti. Děkuji moc.

27.12.2010, 12:31    Lenka Hajzlerová   (hajzlerova.lenka@seznam.cz)
Dobrý den, je prášek In excellent opravdu bez fosfátů? Je to podložené nějakou studií? Děkuji Vám za odpověď.

27.12.2010, 19:40    Jiří Sapeta   (strongerin@email.cz)
Dobrý den, podle zákonů České republiky a Evropské unie je zakázáno používání fosfátů v pracích prášcích pro domácí použití. Žádná speciální studie není nutná. Použití fosfátů nad povolené zbytkové množství se trestá vysokou pokutou.

28.11.2010, 10:43    Michal   (in3@seznam.cz)
Pozor na podvodníky, v oblasti Vratimova a okolí se pohybujou podvodníci, kteří nabízejí podobné výrobky nevalné kvality a tvrdí, že vaše společnost končí, že jste vyhlásili bankrot a podobně. Vytvářejí nepřiměřený nátlak zejména na staré lidi a vnutí vám i tři balení desetikilového pracího prášku Euro wash jeden za 600kč, když se kroutíte, tak vám sleví na 500kč. Pozor cena na internetu a v obchodech se běžně pohybuje okolo 150kč. POZOR JSOU TO PODVODNÍCI

1.12.2010, 20:44    xxxx
Ano, máte pravdu. tvrdí, že končí oni, a likvidují sklady.A že je to ariel......

21.12.2010, 11:29    sisinka
Lidičky pozor, tito podvodníci se pohybují i na Šumpersku. Patříme k podvedeným, prodali nám 10 kg za 350,-. S tím, že likvidují sklady a bla bla

23.11.2010, 13:30    Katrušáková Gábina   (qvapca@seznam.cz)
Jejda tak to mám smůlu jsem mimo Zlín oba dva dny jedině ,že bych zaúkolovala nějaké sousedy,zkusím to a eventuélně dám jejich kontakt,pokud ne budu se těšit v lednu či v únoru díky a pěkný den Katrušáková Gábina

22.11.2010, 23:16    Katrušáková Gábina   (qvapca@seznam.cz)
Dobrý den, vyzkoušela jsem gel na praní i aviváž ,super jsem maximálně spokojena,do vánoc bych si u vás chtěla ještě zakoupit aspoň 2 kusy gelu na praní a jednu aviváž,dorazí vaše posádka IN na Podvesnou do Zlína ? Děkuji Katrušáková Gábina

23.11.2010, 10:14    Infolinka 776 677 677   (jajinka79@email.cz)
Dobrý den paní Katrušáková, do Zlína, na Podvesnou ulici jedeme v pátek nebo během soboty, tzn. 26. - 27.11. Pošlete nám prosím emailem Vaše tel. číslo, nebo prozvoňte infolinku, paní operátorka Vám sama zavolá a domluví s Váma přesný den závozu. Přeji hezký zbytek dne.

22.11.2010, 16:25    zdeny
Při poslední objednávce mi prodejce přidal jako dárek Qualton, přídavek do pračky. V katalogu produktů ho nemáte. Neplánujete jeho přidání k sortimentu? A vůbec - nebudete rozšiřovat nabídku? Se zbožím i dodávkou až domů jsem spokojený. Bydlím sice ve velkém městě a mohl bych běhat po všelijakých slevách, ale tato činnost mě obtěžuje, takže jsem rád za vaše služby.

23.11.2010, 9:56    Jiří Sapeta
Dobrý den, Qalton je trochu paradoxní přípravek, jehož použití je nutné především v oblastech s velmi tvrdou vodou a šetří tak spotřebu pracího prášku. U nás je tvrdá voda většinou vzácná, ale i tak plánujeme jeho zařazení do nabídky. Nabídka se rozšiřuje velmi zvolna a to z důvodů pečlivého výběru a vývoje co možná nejlepšího zboží. Kromě služeb, které jste ocenil, chceme přinášet i velmi vysokou kvalitu, což je v cenové válce našeho trhu dost obtížné. Každopádně děkuji a zachovejte nám přízeň.

21.10.2010, 14:55    Dana
Dobrý den, jsou Vaše výrobky ekologické? Díky

21.10.2010, 15:46    Jiří Sapeta
Některé ano, ale některé se tam svou povahou zařadit nemůžou. Mezi ekologicky šetrné patří například prací prášek In Excellent. Rozhodně mezi ně nepatří agresivní přípravky jako WC gel, Boom čistič na trouby nebo čistič odpadů. Ale znamená to hlavně jejich odbouratelnost ve volné přírodě ve větším množství (zalévání květin s nimi není vhodné). Při běžném použití v charakteru jejich užití jsou ale neškodné.

25.9.2010, 10:34    Simona (LIPTANˇ)
Dobrý den, v červenci jsem nakoupila zboží od Vašeho prodejce,jsem velice spokojena jak s produkty tak s milým a vstřícným přístupem pána který mě navštívil. Prodejce však uvedl že opět přijede zhruba za dva měsíce ale doposud nepřijel,chtěla bych se proto zeptat zda ještě budete rozvážet i u nás,tvrdil že je z Krnova a proto si myslím že do naší obce to zase není tak daleko,děkuji.

12.10.2010, 12:13    Eliška Galiszová
Zdravím paní Simono, je mi to líto ale Liptáň jsme už jeli.Samozřejmně když zavoláte na info - linku 776 677 677 a nebo prozvoníte operátorku na čísle 725 881 338 zboží Vám přivezeme dle dohody. Jinak Vám moc děkuji za dotaz.

20.9.2010, 22:31    Pavel Šůstek   (p.sustek@cbox.cz)
Vážené IN EXCELLENT! O velikonocích tohoto roku jsem poprvé přišel do styku s pracovníky Vaší firmy IN .Jednalo se o příjemnou paní a pana řidiče .Se sloganem "Zavolej svoji mamku " navazovali kontakt s novými zákazníky ,kterým jsem se stal i já .Prodali mi prášek na praní ,universální čistič ,a tekutinu na umývání nádobí .Pak mne navštívíli ještě někdy v létě ,to mi prodali ještě jednu tekutinu na nádobí a WCgel ,zatím poslední návštěva se udála dnes v pondělí 20.září 2010 asi ve 13:30 za krásného slunného odpoledne .Právě jsem si pročítal příbalový leták k neuroleptiku Haloperidol .Ten jsem kdysi užíval a chtěl jsem si ho osvěžit .Paní mi zkušeně nastínila ,co k čemu je a s mým souhlasem mi vybrala asi 7 nebo 8 přípravků .Zaplatil jsem a pan řidič mi přípravky přinesl v krabici přes dvůr ke vchodovým dveřím .S pocitem ,že mi ubylo starostí ,budu dnes opět lépe spát .Děkuji ,že jste ,s pozdravem Ing.Pavel Šůstek ,Bílovice 444 ,687 12 Bílovice u Uh.Hradiště .

27.7.2010, 10:25    Libuše   (ohniskova@centrum.cz)
Vážení, zaujala mě Vaše nabídka prášku In Excellent. Zatím pereme celá široká rodina v Persilu, ale chtěla bych vyzkoušet Váš prášek. Bylo by, prosím, možné zaslat malý vzorek prášku k vyzkoušení? Děkuji

19.9.2010, 14:18    operátorka
Dobrý den, velice se omlouvám za pozdní odpověď. Bohužel naše firma nemá k dispozici vzorky výrobků. Oba naše prací prášky, jak IN active, tak i IN excellent, jsou však svojí kvalitou s Persilem srovnatelné. Věřím, že pokud se rozhodnete vyzkoušet některý z našich výrobků, budete spokojena. Hezký den přeje operátorka firmy IN.

26.7.2010, 10:30    kocour Mikeš
Alibismus,všechny komentáře jsou napsány samotnými zaměstnanci a jejich vedením,je to podvod !!!! A prášek za 600 ??? to je hranice nejkvalitnějšího prášku na trhu,a to nepočítám akce. Nějaké vyhrané testy nikoho nezajímají. Lidi zajímá cena a do pračky si klidně nasypou písek se solí, hlavně ať je to levné. Amatéři jako IN dlouho nevydrží. My, co prodáváme za nízkou cenu nakonec vyhrajeme! XxX

19.7.2010, 20:53    Petr
Musím souhlasit s příspévkem od PAVLA jelikož znám nákupní ceny zboží IN zajeďte si na Adregrup na Staříč a bude se divit jak nízká marže až nestydatá je u prodávaného zboží pod značkou IN činí až ČTYŘI PROCENTA nejsou totiž výrobci ale jen překupníci

30.8.2010, 6:44    Eliška Galiszová
Zdravím Petra a kocoura Mikeše.Máte pravdu já s Váma plně souhlasím, každý zákazník má právo nakoupit si co sám uzná za vhodné, od které firmy a nebo z obchodu. Je to jeho rozhodnutí a sám si může zjistit ceny. My nad Vámi nepotřebujeme vyhrávat pro nás je výhra spokojený zákazník. Děkuji Všem našim zákazníkům za důvěru . Galiszová

18.7.2010, 21:26    Peťa H.   (petah.cechy@seznam.cz)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jsou vaše výrobky vhodné do domácností, které mají čistírnu odpadních vod. Konkrétně na čistič odpadů. Děkuji Peťa H.

18.7.2010, 21:53    Jiří Sapeta   (strongerin@email.cz)
Dobrý den, je opravdu těžké Vám na Váš dotaz odpovědět z toho důvodu, že neznám konkrétní princip Vaší čističky. V některých typech je vysloveně zakázáno použití nejrůznějších látek. Pokud mezi ně patří i hydroxid sodný, pak ho určitě nepoužívejte. Faktem ale zůstává, že čistič odpadů je účinný jen velmi lokálně a tudíž do septiku se dostane jen promile roztoku, která by neměla uškodit. Každopádně pokud to výrobce nedoporučuje, musíte se řídit jeho pokyny. Jiří Sapeta

1.7.2010, 16:28    Marie    (Bohdíkov)
Také bych něco ráda napsala. minulý týden mě navštívil prodejce,(vyšší s brýlemi) a prodal mi 9kilový prášek.Řekl, že je to nový Excelent na který jsem byla zvyklá za cenu 600kč. Řekl, že In jako takový už skončil a že toto je nový excelent. Byl to prášek Flipper.Protože vidím, že on, nebo jemu podobní vyhození prodejci sem chodí špinit firmu IN je tento vzkaz pro ně!!! Jsem důchodkyně a peněz nazbyt nemám. Jestli vám stálo za to mě přesto podvést a nejenom mě...věřím, že nejsem jediná, ať se vám to vrátí vám přeju!!! Ty peníze o které jste mě připravili...ať přídjete o desetinásobek! Boží mlýny melou pomalu, ale jistě.

2.7.2010, 10:36    Eliška Galiszová
Jste zlatá napsala jste to moc hezky.Ať prodávají ale pod svou značkou.Přeji hezký zbytek dne . Eliška Galiszová

14.7.2010, 8:56    bbbbb
Paní Marie, napsala jste to sice hezky. nicméně se podívejte na výrobky od firmy In. Až u vaších dveří zas někdo cizí zazvoní, tak at víte, na čem jste. I u mne zvoní jiné dogerie, jiní prodejci. Možná by pro vás bylo lepší, se vždy domluvila s operátorkou. Mě vždy operátorka prozvoní. a oznámi mi k kdy budou jezdit právě u nás. Pokud nemáte telefon, vidím, že máte internet, můžete si zboží objednat přeci i takto. A máte po starostech, víceméně.Pěkný den.

25.6.2010, 23:46    No Name
Zdravim všechny INaky Předem meho vzkazu zdravim pana Besedu ktery se udajne vratil k prodeji drogerie. Abych se vratil k tematu musim uznat ze vaše usilí je stíhat zasobovat vesnice je velke ale konkurence je strasne moc a přibýva ji čím tal vice!!!!! Těší me však že společně ač nevědomky vytlačujeme z vesnic Flipper a jiné! Mrzí mě však jedno že někteří prodejci od nejmenovaných konkurencí napadají IN a take nas že prodavame písek v kyblikach! Osobně vam všem co na forum IN chodíte vzkazuji že to není pravda vyrobky IN excelent jsou kvalitní i když někdy se chybička vloudí a nestane se to jen INu ale i ostatním s pozdravem konkurence

28.6.2010, 15:43    Křibíková
Souhlasím s vámi. Vždyť každý má právo na svou volbu, a nejen pracího prášku.

2.6.2010, 15:21    Jiří Sapeta   (strongerin@email.cz)
Nevím jak může být kdokoli tak naivní, že by na základě podivných příspěvků ve fóru ovlivnil více než sto tisíc zákazníků, aby přestali používat osvědčenou značku a přešli k pochybným značkám, které stále mění jméno. Podle přístupů a I.P. adres odkud přicházejí příspěvky je nám zcela jasné odkud přicházejí. U různých jmen se objevuje stále stejná adresa a jedná se zejména o negativní příspěvky. Nám to ale nevadí. Ostatně i letošní volby ukázaly, že tento národ není tupé stádo a má vlastní názor, který si vytváří postupně. Na internet už se dostane kdekdo, ale číst se většině lidí nechce a ještě k tomu nějaké bláboly. Opravdoví zákaznici většinou na fórum ani nejdou, pokud ano, tak jen aby zde napsali svůj příspěvek. I můj příspěvek si přečtou pouze spolupracovníci firmy a konkurence.. Sledujeme velmi pečlivě kdo a kam vlastně na našich stránkách chodí. Ostatně fórum jsme zavedli speciálně pro konkurenci, aby jsme věděli, co jsou zač a jak nízko jsou ochotni zajít. 1.6.2010 21:02 až 22:56 Odpovídat si sám, strávit u toho dvě hodiny a je to úplně k ničemu! To o daném člověku něco vypovídá. K tomu bych dodal, že smlouva je stále smlouva. A je jedno zda jde o mandátní smlouvu nebo o pracovní smlouvu. Její rozvázání z důvodu krádeže nebo jiného závažného porušení je vyhazov ať se na to díváte jakkoli. V kvalitě výrobků jsme si každým dnem jistější a jistější. Infolinka je někdy přetížená a nelze se na ni dovolat, z tohoto webu denně přichází další a další objednávky. Lidé volají na infolinku, že právě kolem jejich domu projelo auto in a jak je možné, že nezastavili. Tohle všechno je dostatečný důkaz o kvalitě výrobků a služeb. Samozřejmě někdy se stane chybička, jsme taky jenom lidé, ať přímo v prodeji nebo ve výrobě. Ale všichni jsme připraveni se s přímenou hlavou postavit každé chybě a rychle ji vyřešit. S přáním hezkého dne Jiří Sapeta

16.6.2010, 22:12    No Name
Pane Sapeta ale musim vam uznat zže mate pravdu psat si sam se sebou je opravdu ubohe. Navic ještě tak dlouho :-) :-) :-) :-)

2.6.2010, 1:14    Milada Franková   (milla.frankova@seznam.cz)
Tak jsem po nějaké době proletěla vaše forum a musím říct, že obdivuji pana Bukvaje. Jeho trpělivost, s jakou odpovídá na dotazy,a hlavně na narážky a urážky bývalých prodejců, je zarážející.Znám pana Bukvaje osobně.Jezdí za mnou s objednávkami a vždy si popovídáme o životě a i o firmě a vím, jak mu záleží na spokojenosti zákaznic a dobrém jménu firmy.Těm ztroskotancům, co tu píší bych vzkázala jedno....Ukažte se u mých dveří!!!

1.6.2010, 22:52    Kotrba Jan
Konečně jsem si pořídil internet a jsem velice rád, že jsem natrefil na vaše forum. Absolutně nechápu některé komentáře, že fliper, arix atd. jsou lepší než IN toto musí říkat jen člověk co chce pomluvit tuto užasnou firmu, vím prodejci jsou někdy bez nálady ale zato vždy říkají pravdu a prodavají kvalitní zboží. toto u jiných firmách nenajdete, většinou se snaží prodat za jmeno cizí firmy, protože by se na dnešním trhu vůbec nechytli a jak tak čtu tak jsou to bívalí prodejci z INU a jde vidět že to asi moc dobří prodejci nebudou jinak by u té firmy zůstali. IN má polepená auta, mají vizitky a dokonce v zimě přišly i ze zimní bundou, což se mi u jiných vůbec nestalo a co je sranda tak to jak zamnou přijedé obyčejné auto a tvrdí že je IN takové bych nejraději. Lidi dávejte si bacha a nevěřte jim, jinak dopadne te jako já a příjdete o pračku a nikdo vám to nezaplatí, oni ani nevědí co prodávají a je jim to uplně jedno hlavně, že z vás dostanou peníze a vás ukecají že se na vás usmívají. Já jsem takhle přišel o pračku.. IN nemá prostě konkurenci vydrží na trhu ze všech nejdýl, jezdí po stále klijentele a co slíchám od sousedů tak ho berou furt spokojeně i já a pevně věřím že mnoho dalších. Ceny nikdy nezdražily a to je v dnešní krizi užasné. Myslím si, že se snažíte jen pošpinit tuto firmu protože nejste dobří jako IN a lidi už vás moc nechtějí už jsou poučení a ani se jim nedivím, tady u nás se ještě jednou objevíte a všichni vás vyženem , to budete koukat. Jedině In je tady výtaný protože mě nikdy nazalhali a vždy přijedou zpět a ještě hned jak se mi něco nelíby tak mi vratí peníze a nebo vymění zboží.. Držím této Firmě hodně štestí protože tak ulhaní lidé jako někteří TADY a někde VENKU ji budou chtít jen pošpinit a chudáci lidi naletí, přijdou o pračku a dostanou vyrážky . Dávej te si na ně pozor a co mi říkal jednou jeden prodejce z INU že jejich auto nikdy nepřijedé jiné než modré s polepen IN tak tomu věřte a budte opatrní. Přeji hezký večer

2.6.2010, 0:50    PETR BUKVAJ   (Collector38@atlas.cz)
Děkuji pane KOTRBA za příspěvek. Prakticky jste vyjádřil přístup firmy k zákazníkům beze zbytku, přesně a jasně.

Strana: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11

Celkový počet vzkazů: 214