FÓRUM
Vložit reakci k příspěvku:
11.9.2012, 9:09 Jana Lindušková
dobrý den, jsou vaše prací a čistící přípravky vhodné, když máme biočističku odpadních vod? Jsou odbouratelné? děkuji za odpověď
Vaše příspěvky:
Strana: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11
16.1.2013, 16:40 Věra Ošťádalová (bohuslav.ostadal@post.cz)
Dobrý den, děkuji za rychlé vyřízení mé objednávky. Přijala jsem omluvu a vysvětlení Vašeho pracovníka, věřím, že k nedopatření došlo pouze nešťastnou shodou okolností. Zároveň musím ocenit jeho velice profesionální přístup při nabídce a prodeji zboží. S pozdravem V. Ošťádalová
11.1.2013, 22:12 náhodný návštěvník
Dnes jsem se náhodou dostal na vaše stránky. Díval jsem se na váš katalog. Je tam pouze fotka a cena výrobku a žádný popis, co výrobek umí a k čemu je to dobré. Nějaké ty reklamní kecy jsou vhodné. Taky je dost nepohodlné v dnešní době dávat do myčky 3 samostatné ingredience. Jak je již v dosud nezodpovězeném dotazu níže, vhodnější by bylo 3 v 1. Do myček je k dostání velmi dobrý gel, který nahrazuje všechny 3 složky, které nabízíte. Co se týče cen, tak nijak nevynikáte, jste spíš mírně nad průměrem. Kvalitu nemohu posoudit, ještě jse nic nevyzkoušel. Pokud je kvality vašich výrobků špičková a dávkuje se v minimálních dávkách, protože jsou vaše výrobky dostatečně koncentrované, tak by cena byla i přijatelná.
14.1.2013, 19:19 drahoušek
dobrý večer. Díval jste se asi špatně. U většiny zboží popisek je. Nezodpovězený dotaz, co se týče přípravků do myček jsem nenašel. A jaké je zboží firmy IN? zkuste vyskoušet, aspon 2 výrobky, a můžete posoudit. Ale je prasou, že některé výrobky mají cenu nadsazenou....Třeba čističe na wc, apod.
10.1.2013, 11:04 Věra Ošťádalová (bohuslav.ostadal@post.cz)
Dobrý den, ráda bych si objednala zboží z vaší firmy a netrpělivě čekám, až budete opět v našem městě. Dnes jsem se dočkala. Vaše auto projíždělo Lošticemi naší Kašparovou ulicí, manžel mě na to upozornil a než jsem stačila rychle vyběhnout ven, auto již bylo příliš daleko. Na mé mávání nikdo nereagoval. Je škoda, že Vaší zaměstnanci již nezastaví a nezazvoní u dveří jako dříve. S pozdravem V. Ošť.
14.1.2013, 19:09 drahoušek
lze objednat tady na stránkách
16.1.2013, 8:45 Bukvaj (collector38@atlas.cz)
Paní Ošťádalová, dnes za Vámi vysílám prodejce. Doporučil bych při nákupu vyplnit s prodejcem anketní lístek, nebo se zaregistrovat on-line v INNI. To Vám zaručí, že před návštěvou našeho prodejce (4x za rok),Vám v předstihu několika dnů zavolá operátorka, s dotazem na Vaše potřeby. Zákaznice si tento postup velice pochvalují a nemůže se stát, že by Vás prodejce minul.
7.1.2013, 10:39 Marie (buchtova26@seznam.cz)
Dobrý den!
Jelikož nám do rodiny každým dnem přibude nový občánek, ptám se, který z pracích prostředků mohu na praní plenek a oblečení pro miminka použít?
Děkuji, Marie
10.1.2013, 11:25 vvvvvvvv
Paní Buchtová, stejný dotaz jste měla 14.6. 2012. Mrkněte se na odpověď p. Sapety. Hezký den.
3.1.2013, 19:25 Monika (mysicka@mikrovlny.cz)
Dobry den,
chtela bych se prosim zeptat, zda neplanujete uvest na trh vyrobek do mycky na nadobi, ale 3 v 1.
Dekuji za odpoved.
MK
1.11.2012, 23:36 Michaela
Dobrý den.
Měla bych zájem o Odstraňovač skvrn in excellent, jsem z České Kamenice. Seženu vašeho zástupce někde poblíž?Předem děkuji za odpověď.
4.11.2012, 10:59 Šárka
Zavolejte na uvedená čísla, a domluvte se. Nebo objednejte přes království INNI.
5.11.2012, 8:50 776 677 677
Dobrý den, bohužel tak daleko zatím nejezdíme. Můžeme Vám objednané zboží zaslat balíkem. Jen nevím, jestli by se Vám to oplatilo, musela byste zaplatit poštovné a balné 100,- kč. Při objednávce nad 1.000,- kč je poštovné zdarma. Pokud byste měla i tak zájem, prosím kontaktujte infolinku 776 677 677 nebo nám napište na email: in.active@post.cz. Přeji hezký zbytek dne, Galiszová
23.9.2012, 14:09 beruška
Chtěla jsem se zeptat, funguje ještě ta vaše soutěž o pračku, která je co 2 měsíce? Ano? Tak proč je nezveřejňujete výherce? Zapoměli jste? Nebo nezrušíte kolonku SOUTĚŽE? Hm, zajímavé.
20.12.2012, 6:55 Jiří Sapeta (strongerin@email.cz)
Soutěž o pračku byla zastavena, protože se stala kontraproduktivní. Vítězství jedince jednou za dva měsíce jsme nahradili soutěží, kdy se každý den losuje jeden výherce ke každé kategorii výrobků. Tam se kumuluje část výnosu, který může vyhrát nominovaná osoba. Podmínka je jediná: musí mít koupený alespoň jeden výrobek ze skupiny za posledních 365 dní a to formou jakékoli objednávky. Brzy i u prodejce. Losování o výhry je jen střípek nového obchodního systému inni. Království inni zaniká a brzy bude v provozu zcela nový moderní web.
22.9.2012, 9:23 Libuše Vylíčilová (libuse.vylicilova@seznam.cz)
Vážení,
ráda bych vás upozornila na jednu věc.
Jestli mě kontaktuje vaše operátorka dva dny před příjezdem pracovníka vaší firmy do naší vesnice a já operátorce řeknu, že nemám momentálně zájem o žádný výrobek, jelikož před měsícem jsem si nakoupila zboží za 1200,- Kč, tak to platí i za další dva dny a trvám na tom. Nepřeji si, aby mě tady někdo otravoval, když mám práci a dokonce přijel ještě druhý den a vzbudil manžela po noční směně, což nemohl váš pracovník sice předpokládat, ale zároveň mohl od operátorky vědět, že nic nepotřebuji, tudíž se nemusí namáhat s návštěvou u nás. Byla bych velice ráda, abyste toto respektovali pro příště, jinak jsem s vaší firmou přestala komunikovat a obchodovat. Dovedu si na internetu vyhledat zboží, které bych mohla potřebovat a příště si ho zajistím touto cestou. Věřím, že budete toto moje a manželovo přání pro příště respektovat.
Vylíčilová, Dlouhá Loučka
23.9.2012, 14:05 beruška
Ano, souhlasím. A pokud si objednáte přes království INNI, je tam pouze upozornění, že vám zboží přivezou do 10 dnů Dobře, ale není tam koloknka, kdy jste vy doma, aby vám mohli zboží dodat, a nemuseli budit manžela.Firma IN může sice namítnout, že budou volat předem, ale to myslím není to pravé ořechové.
13.9.2012, 8:35 Marie (buchtova26@seznam.cz)
Dobrý den!
Jelikož nám do rodiny každým dnem přibude nový občánek, ptám se, který z pracích prostředků mohu na praní plenek a oblečení pro miminka použít?
Děkuji, Marie
13.9.2012, 13:25 Jiří Sapeta (strongerin@email.cz)
Dobrý den,
podle zkušeností maminek, našich zákaznic, je v zásadě jedno, který bude používat. Maminky, které mají děti s citlivější pokožkou, používají excellent. Ale máme i spoustu zákaznic-maminek, které používají in active pearls 9kg. Pro citlivou pokožku je pak i vhodný gel na praní in excellent 4l. Dosud jsme neměli reklamaci na prášek nebo gel v souvislosti s použitím na prádlo malých dětí. S přáním hezkého dne Jiří Sapeta
12.9.2012, 11:54 zdeny
odpověd najdete níže, je tam: z ekologického hlediska si stojíme velmi dobře. Prací prášek excellent má kromě nejvyšších pracích účinků také nejlepší odbouratelnost v přírodě. Toaletní papír je výhradně recyklovaný a i když je vybělený, je bez obsahu celulózy, tím chráníme lesy. Výjimkou je čistič odpadů se kterým je potřeba pracovat opatrně. Při použití v domácnosti se ale natolik rozředí, že je také neškodný.
Pokud vás zajímá extra ekologický, doporučuji Amway.
11.9.2012, 9:09 Jana Lindušková
dobrý den, jsou vaše prací a čistící přípravky vhodné, když máme biočističku odpadních vod? Jsou odbouratelné? děkuji za odpověď
13.8.2012, 20:01 Ing.Miroslav Gazda-pobočka KM (kromgaz@seznam.cz)
Prosím dejte pozor z jakého auta zboží berete(auta IN modrá s logem)a zda se jedná o naše zboží(káždé ma logo IN na obalu).Dále naši prodejci u objednanéno zboží předávají kopií objednávky při jeho odběru.Při nejistotě volejte ihned infolinku 776 677 677.
8.8.2012, 10:10 Helena
Dobrý den.Ještě více než paní Magda je nebezpečná slovensky hovořící paní Anna,která prodává výrobky firmy Saela-např.prášek Klasa za 600,-Kč,tvrdí,že to je nová řada firmy IN,výrobky však za moc nestojí,navíc všechny prodejce pomlouvá,tvrdí,že jsou narkomani,všude dluí peníze atd.-prostě hrůza.Jezdí fialovou dodávkou berlingo s moravskou spz
7.8.2012, 8:19 Jiří Sapeta (strongerin@email.cz)
Dobrý den,
kromě ceny toaletního papíru jsou ceny správné. Liší se fotografie, protože se změnily obaly. Zřejmě ještě některý z prodejců má staré zásoby a nechce plýtvat. Nezlobte se na něj ani na nás. Každého zbytečně vytištěného papíru je škoda. V současné době je v oběhu již nový katalog 2012-2013. Tak jistě brzy dostanete nový.
Děkuji za Váš dotaz.
6.8.2012, 21:53 Pavla (popys@seznam.cz)
Dobrý den, chci se jen informovat, zda papírový katalog 2009-2010 používáte v současnosti. Dostala jsem jej jako aktuální. Díky.
17.7.2012, 11:36 Líba (oveckaujezd@tiscali.cz)
Chci se zeptat, zdali jsou Vaše prášky na praní určeny i pro alergiky.
16.7.2012, 17:38 Marcela
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli mi dáte kontakt na prodejce, který jezdí na Šumpersku. Děkuji, chtěla bych si nějaké zboží koupit.
17.7.2012, 7:09 Jiří Sapeta (strongerin@email.cz)
Dobrý den, vždy tam nejezdí stejný prodejce, takže konkrétní kontakt nelze předat. Nejlépe učiníte, když si objednáte přímo na tomto webu nebo přes infolinku 776677677. Neudala jste žádný kontakt na sebe, tak Vám odpovídám pouze zde na fóru.
13.7.2012, 17:55 Anežka
Dejte si všichni pozor na paní Magdu. U firmy IN už nepracuje, prodává u Flipperu, ale zákazníkům prodává ten šmejd pod jménem IN, že se prý firmy spojily a že mají nový obal a název atd. Firma Flipper se k tomu staví zády a nehodlá nic reklamovat a ani řešit. Nenaleťte jako moje mamka a ženské z vesnice.
17.7.2012, 7:16 Jiří Sapeta (strongerin@email.cz)
Milá paní Anežko, je pravda, že paní Magda u nás již nepracuje, ale co se týká klamání zákazníků, jsem byl vedením společnosti (prodávající Flipper) ujištěn, že vše dá do pořádku. Všem oklamaným zákazníkům budou vráceny peníze dle zákona. Pokud máte pocit, že se tak nestalo, obraťte se na Českou obchodní inspekci. Nákup mimo provozovnu prodávajícího Vám dává právo vrátit zboží do 14dnů ode dne prodeje a to bez udání důvodů.
26.7.2012, 8:19 Šárka
Firma IN má své auto, prodejci mají své průkazky. Takže v případě In je to jasné. Těch prodejců je více, myslím více firem. Měli by mít všichni nějaké označení, průkazku, a pod. Já na to taky doplatila.....
14.6.2012, 10:49 Marie (buchtova26@seznam.cz)
Dobrý den!
Děkuji, Marie
17.7.2012, 7:23 Jiří Sapeta (strongerin@email.cz)
Dobrý den, velmi se omlouvám za pozdní odpověď. Prostředek na praní určený pro miminka v nabídce nemáme, ale maminky používají řadu excellent a jsou spokojené. Z reakcí které se můžete dočíst zde na fóru nebo co samy říkají při objednávkách. Důležité je dodržovat dávkování. Příliš prášku se může nedostatečně vymáchat a pak způsobit špatnou reakci.
18.5.2012, 19:44 Marie Markusová (MARIEMARKUSOVA@seznam.cz)
Dobrý den. Před dvěma měsíci jsem si od Vašich prodejců koupila prací prášek 9kg a aviváž 3l. Doporučily mi jakousi registraci,ale já vyčkávala jak se přípravky osvědčí. Jsou super,prádlo je čisté a nádherně voní. Jen dosud nevím jak se zúčastnit Vaší soutěže. Díky Majka
19.5.2012, 8:23 Jiří Sapeta (strongerin@email.cz)
Dobrý den, na náš email zašlete své iniciály a my Vás do soutěže zařadíme.
Strana: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11
Celkový počet vzkazů: 214