FÓRUM
Vaše příspěvky:
Strana: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11
9.5.2009, 12:55 Libor Hudec
Dobrý den,musím bohužel konstatovat,že jsem velice zklamám s kvalitou Vašich produktů.Vzhledem k ceně,která je mimo jiné velmi přemrštěná jsou Vaše prací prostředky téměř nefunkční.Za tyhle ceny lze koupit daleko lepší výrobky.
Odpověď:Dobrý den, je to velmi ojedinělý názor, který nás samozřejmě mrzí, ale není nám dost jasné o co konkrétně šlo. Každý problém s výrobkem od nás okamžitě řešíme. Pokud je někdo nespokojený, vracíme peníze za zboží zpět. Pokud jste si koupil jeden výrobek a nebyl jste spokojen, proč jste kupoval další a další, než jste nakonec přišel na to, že všechny jsou špatné? Každý den vyřizujeme desítky objednávek a stovky zákazníků si opakovaně nakupují naše produkty, tak mi Váš názor připadá přinejmenším zaujatý a zákazníci si sami přeberou jak jste to vlastně myslel...
8.5.2009, 18:07 Jana Grmelová (grmelovajana@seznam.cz)
Dobrý den,
zajímalo by mě, na jaký typ prádla je určen prací gel In./bílé,barevné/
Pokud v něm lze prát i barevné prádlo - obsahuje tento gel nějaké přísady zabraňující obarvení či odbarvení barevného prádla?
Děkuji
Odpověď:V naší nabídce jsou gely na praní ve dvou variantách: modrý a zelený. Modrý je více určen na barevné prádlo, zelený je silnější, ale v zásadě lze konstatovat, že gel je vždy mnohem více vhodný na barevné prádlo než univerzální prací prášky, které obsahují bělící složky aktivující se až při 50 stupních Celsia, ale když se zapomenete a necháte teplotu třeba na 60 stupních, může vzniknout problém a barva může začít pouštět. Ano gel na praní in obsahuje látky které zabraňují uvolňování barev, ale pokud dojde k praní ve vysokých teplotách a nebo jde o prádlo, které má tendenci pouštět, je beznadějné tomu nějak chemicky zabránit. Hezký den.
17.4.2009, 17:30 Kamila Langrova (kamcalangrova @seznam .cz)
Dobrý den.před 4 týdny jsem si obědnala vaše výrobky.Obraten jsem dostala e-mail ,že obědnávku přijali.Dotet jsem nic neobdržela.S vašími výrobky jsem spokojená.
Odpověď:Dobrý den paní Langrová, jsme si vědomi naší chyby. Ještě dnes Vám pošleme prodejce a samozřejmě od nás dostanete dáreček, který si sama vyberete v hodnotě 100,-. Moc se omlouváme a doufáme, že s námi budete nadále spokojená. Přeji hezký zbytek dne. infolinka 776 677 677
15.4.2009, 19:33 jaroslava tepla (jtepla@seznam.cz)
dobry den s vašimi výrobky jsem velice spokojena každý měsíc mám od vás dodávku kolem 1000 kč ani jednou mě nebylo nabídnuto něco o vaši soutěži prosím poradte co mám při dalším odběru zboží dělat
Odpověď:Dobrý den paní Teplá, do soutěže jste zařazená, pokud vypíšete s prodejcem anketní lístek, kde uvedete své iniciály, adresu a tel. kontakt na Vás, pokud tak prodejce neučinil, pošlete prosím Vaše iniciály na emailovou adresu in.active@post.cz a my Vás sami zapíšeme. Navíc Vám bude každé dva měsíce volat paní operátorka, která se o Vás bude starat, jestli něco nepotřebujete nebo jestli jste spokojená. A samozřejmě pokud si objednáte zboží v hodnotě 1000,- kč, můžete si vybrat dáreček v hodnotě 100,- kč. Kdykoliv zavolejte na tohle telefonní číslo a paní operátorka se o Vás postará. Přeji hezký zbytek dne. Gen.Operátorka 602 545 004
4.4.2009, 18:10 štěpánka žárská (santlova@seznam.cz)
dobrá den chtěla jsem se zeptat dnes u nás byl pán s nabídkou vašich prostředků,nabízel všechno co prodáváte,a já i maminka jsme řekli že ted nemáme tolik peněz a at přijede po výplatě,dal mi telefon a imejl,ale zapoměl říst jak dlouho trvá než to dovezete,at vím jak dlouho dopředu to mám obědnat,děkuji za odpovět a doufám že s vašimy výrobky budu spokojena
Odpověď:Dobrý den paní Žárská, pokud si objednáte zboží, trvá nanejvýš týden, než Vám to prodejce přiveze. Pokud by to trvalo déle, prodejce Vám ihned volá, a domluví se s Vámi na jiném termínu. Budeme rádi, když budete s našimi výrobky spokojena... Přeji hezký zbytek dne. Infolinka 776 677 677
4.9.2010, 21:33 Aladar kozmon (Kozmon)
Kupujte In a mate 100% istotu ze delate spravne.Vyrobky jsou kvalitni prodejci vam vse vysvetli a co je dulezite opravdu to funguje a jsem za ty roky moc spokojena.Yva
18.3.2009, 21:22 Igor (vankulic@windowslive.com)
Som zo Slovenska a mám dva dotazy :
1. Vaše produkty sa na Slovensk dajú zakúpiť ? Pravdepodobne asi
nie.
2. Na Slovensku, od januára tohto roku distribuje jedna firma takmer
taký istý sortiment produktov ako má Vaša firma, iba pod názvom
Oukej. Viete niečo o nich prípadne o kvalite ich ponúkaných
produktov.
S pozdravom
Igor
Odpověď:Dobrý den, na Slovensko jezdíme jen jednou týdně a to jen okolo Trenčína. Firmu Oukej neznáme a nemáme s ní nic společného. Přeji hezký zbytek dne. Infolinka 776677677
17.3.2009, 12:01 Kateřina
dobrý den chtěla jsem se zeptat.unás už byla paní a říkala že za 2 mesíce(asi)přijede.2 mesíce fuč a teď nevím jestli si můžu obědnat nebo mam čekat až někdo přijede?slyšela jsem že ten prášek 8kg je dobrý,tak bych ho chtěla taky vyzkoušt.ještě počkat,třeba někdo přijede.
Odpověď:Dobrý den paní Kateřino, paní prodejkyně tam už mohla být a třeba jste nebyla zrovna doma. Nic se neděje, záleží jen na Vás, jestli si objednáte nebo počkáte. Přeji hezký zbytek dne. Infolinka 776677677
11.3.2009, 14:54 Jitka Junaštíková (jitka_junastikova@centrum.cz)
A ještě jedna věc mě zarazila ,na některých výrobcích je přeškrknuto datum spotřeby.Dala jsem si práci a odstranila to.Na jednom bylo půl roku prošlé a na druhém dokonce 1,5 roku.Sice to u takových prostředků tolik nevadí ale jako spotřebytel že na prošlé výrobky se vztahuje nějaká sleva,ne?A musím být na tuto skutečnost upozorněná.
Odpověď:Zboží není prošlé. Datum spotřeby přeškrkává přímo výrobce, jelikož se nedopatřením na etiketách vytisklo datum, které tam nemá být a má se dotiskovat při výrobě. Etiket bylo vyrobeno na tisíce a přeškrkávání je jediné možné východisko. Pravé datum spotřeby je pak na víčku nebo na papírové etiketě nalepeno při výrobě. Při rychlosti obratu našeho zboží je jeho stáří maximálně 14 dní. Snad bude tato odpověď pro Vás dostačující.
Hezký den. Jiří Sapeta
11.3.2009, 14:50 Jitka Junaštíková (jitka_junastikova@centrum.cz)
Dobrý den,výrobky máte opravdu dobré ale asi to samé nejde říct o jednom s vašich prodejců.Přijel ,volal mě na mobil jestli něco nechci.Chtěla jsem pouze 8kg prášek a prášek do myčky.Nabízel i aviváž ale té mám dost takže jsem odmítla.Měl zboží nechat u mích rodičů a tam že mu to i zaplatí.Jaké bylo mé překvapení když jsem zjistila že tam mám nejen prášek ale i aviváž a nejen prášek do myčky ale celou sadu/sůl i leštidlo/ které jsem nechtěla.
Toto mě nepřipadá jako seriozní jednání,pokud výslovně něco odmítnu a on mě to tam nechá.Byla jsem tak vzteklá že pokud tento pán opět přijede tak od něho nechci NIC.
Mrzí mě to ,takoví prodejce vám kazí jméno.Stálo mě to o dost víc peněz než jsem počítala a vzhedem k tomu že jsem na Md každou korunu počítám.
Odpověď:Dobrý den, takové jednání je neodpustitelné a my samozřejmě dáme vše do pořádku. Spojíme se s Vámi a pravděpodobně někdo jiný (pokud si to tak přejete) od Vás zboží vezme zpět. Prášek do myčky my samostatně nemáme v nabídce. Někdy, ale uděláme vyjímku a prodáváme i zvlášť. Jelikož se stále více zákazníků doptává na prášek do myčky samostatně, pravděpodobně ho tak zařadíme.
Omlouvám se Vám a doufám, že se nám podaří vše napravit. Jiří Sapeta
9.3.2009, 19:02 Křibíková (sarka.kribiková@seznam.cz)
Dobrý večer, příjemně mě překvapila změna vašich webových stránek. Mnohé vaše výrobky už znám. Nevím, ale jaký je rozdíl mezi vašimi pracími prášky......
Odpověď:Jsme rádi, že změna pro Vás byla příjemná. V katalogu na internetu u řady excellent se stala malá chybička a chybí texty. Jinak celá řada v podstatě znamená vylepšení. Značka in je na trhu již 6 let a vývoj jde stále kupředu, protože ale máme mnoho zákazníků zvyklých na původní výrobky, rozhodli jsme se rozšířit nabídku o mnohem účinnější a ekologicky šetrnější výrobky a přitom jsme se stále drželi trendu co nejvíce za co nejméně. Prací prášek in excellent je jednoduše lepší než in active pearls a to ve všech směrech, přičemž je vlastně jen o 20% dražší. Toho jsme dosáhli díky koncentrovanější síle a jedno praní výjde na 6kč oproti 5kč za jedno vypraní s in active pearls. Použitím nejmodernějších postupů výroby tak prodáváme absolutně nejlepší prášek na trhu. (doufám, že co nejdéle) :) S přáním hezkého dne Jiří Sapeta
5.3.2009, 16:25 petr (petr.tomancak@seznam.cz)
dobrý den, dotaz čistič odpadu IN se může použit i tam kde je část potrubí z litiny????
děkuji za odpověd a přejí hezký den tom
Odpověď:Dobrý den, samozřejmě ho můžete použít i tam, kde je potrubí z litiny. Přeji hezký zbytek dne
5.3.2009, 15:54 Kateřina
tak jsem učinila.děkuji moc.
5.3.2009, 13:50 Kateřina
děkuji za odpoved.obědnala jsem si,paní kme přijela ale žadnou anketu semnou nesepisovala.nákup jsem měla v hodnotě 600kč.prosím o radu.děkuji
Odpověď:Dobrý den, pokud s Vámi paní prodejkyně nevypsala anketku, nic se neděje... Pošlete nám na email in.active@post.cz Vaše iniciály i s adresou a telefonním kontaktem, zavedeme Vás do databáze hned. Přeji hezký zbytek dne. Infolinka 776677677
4.3.2009, 19:22 Kateřina
jak je to stou soutěži?jak se mužu zučastnit?díky za radu!!
Odpověď:Dobrý den paní Kateřino, soutěže se můžete zůčastnit ve chvíli, kdy si objednáte zboží ve výši 400,- kč. Přijede k Vám prodejce, a ten s Vámi vypíše anketku, která se pak vkládá do naši databáze. Losuje se, co 3 měsíce ze všech zaregistrovaných zákazníků. Vyhrát můžete pračku, myčku nebo taky poukázku v hodnotě 10.000,- kč na naše zboží, výběr je samozřejmě na výherci. Přeji Vám hezký zbytek dne. Infolinka 776677677
4.3.2009, 19:19 Prodejce region ostrava
taky se mi tato novinka moc líbí a těší mě Vaše spokojenost mílé zákaznice s pozdravem Peta
4.3.2009, 11:48 Kateřina
super.take mi paní ávala čuchnout tomu novému prašku-nadhera.určitě si ho koupím i ten avivaž.a jak sem tu četla o tom boom tak ho asi taky vyzkouším.
28.2.2009, 18:26 Terezie, Uherské Hradiště
Dobrý den, mám dotaz na Vaší službu "operátorka na telefon", dozvěděla jsem se něco málo od kolegů z práce. Kde se mohu dozvědět více? Děkuji za odpověď na fóru... Jsem velice spokojená s novým pracím práškem 8kg.
Odpověď:Dobrý večer, paní operátorka se o Vás stará, jestli jste spokojená, jestli něco nepotřebujete, volá Vám každé dva měsíce, nebo se ozvete sama, podle potřeby. Více se samozřejmě můžete dozvědět přímo od paní operátorky nebo na infolince. Jsme rádi, že jste s našim novým výrobkem spokojená. Přeji hezký zbytek večera. Infolinka 776677677
27.2.2009, 12:42 Alena
Dobrý den, no to je úžasné!!! Vy máte nové internetové stránky!!! Když už tady chválíte prášek, tak já bych chtěla pochválit Boom na trouby, nedávno jsme malovali a Váš prodejce mi poradil, že to mám zkusit i na okna. To byste nevěřili, jak se ty okna leskly... Na druhý den jsem si musela objednat další, protože by mi jeden nestačil.. Jsem s Vámi opravdu hodně spokojená..
27.2.2009, 12:26 Dana, Ostrava
Jsem Vaší zákaznicí již 4 roky, nejvíc jsem samozřejmě spokojená s 9kg práškem...Nedávno u mě byli prodejci a nabízeli mi 8kg excellent, ale bohužel jsem ještě měla zásobu a neměla tolik peněz u sebe, tak hezky voněl... Slíbila jsem, že příště si ho rozhodně koupím! Přeji hezký den a ať se Vám stále daří..
PS: To fórum se Vám opravdu povedlo, budu na Vaše stránky koukat častěji!
27.2.2009, 11:59 Alžběta
To je super,že máte fórum. Když budu mít nějaký problém tak Vám napíšu. Zatím jsem Vaše spokojená a věrná zákaznice. Jinak musím pochválit,máte pěkné nové internetové stránky. Přeji Vám hodně nových zákazníků.
Strana: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11
Celkový počet vzkazů: 214