FÓRUM
Vložit reakci k příspěvku:
8.7.2015, 13:38 Alena
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda je běžné, že distributoři s vaším autem prodávají i drogerii jiných značek (bez vašeho loga IN). Děkuji a přeji hezký den Alena J.
Vaše příspěvky:
Strana: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11
3.8.2015, 19:26 Mohačová Taťána
Dobrý den. Kdy je doručené objednané zboží a v jakém časovém rozmezí ? Pracuji na směny tak abych byla doma. Děkuji za odpověď.
4.8.2015, 8:35 Jiří Sapeta (info@inni.cz)
Dobrý den, sama si do poznámky vložíte požadavek na časové rozmezí. Důležité je uvést tel.kontakt, abychom se mohli domluvit na datu a čase doručení.
8.7.2015, 13:38 Alena
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda je běžné, že distributoři s vaším autem prodávají i drogerii jiných značek (bez vašeho loga IN). Děkuji a přeji hezký den Alena J.
8.7.2015, 14:50 Jiří Sapeta (info@inni.cz)
Dobrý den paní Aleno, skutečně je možné, že v menší míře je na autech neznačkové zboží. Je to většinou zboží, které časem budeme vyrábět pod svou značkou nebo zboží u kterého to nejde (například BIO produkty nebo papírový program).
19.2.2015, 7:00 Tetragruix (idea.s.interiors.designs@gmail.com)
Myslím, že to bylo diskutováno , použijte vyhledávání kliknutím na odkaz výše .
2.3.2014, 16:48 kacatko (xkackap@seznam.cz)
Dobrý den, viděla jsem auto In ve Vysokém Mýtě,je možné že už zavážíte aj na východ čech?
24.2.2014, 23:10 Maxitaly (contemax@seznam.cz)
Hello I used your product "IN na podlahy excellent" for washing my car black. I have to honestly say that the result was excellent. I can then use this product without any problems for the car body?
20.2.2014, 7:33 Jiří Sapeta (info@inni.cz)
Dobrý den, z našeho sortimentu nesmíte používat wc gel, čistič odpadů IN a vyšší koncentrace IN excellent na podlahy. Doporučuji raději nekupovat, aby jste se nezapomněla a vylila do odpadu. Pro podporu bakterií je vhodné cokoli ze sortimentu BIO produktů, které naleznete na odkazu: inni.cz/kategorie/x-bio-produkty
19.2.2014, 9:36 Toflová Lenka (toflov@seznam.cz)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jsou Vaše výrobky vhodné pro domovní ČOV. Potřebovala bych prostředky neagresivní a nechemické, aby mi nezabíjely bakterie v ČOV, neboť není jednoduché v nabízeném sortimentu dnešní doby najít vhodné prací a čistící prostředky.
Děkuji za odpověď.
7.1.2014, 18:41 Anna (annanovakova@centrum.sk)
Dobrý deň chcela bych vedieť či dodávate i tovar na Slovensko a za jaku cenu ďakujem Nováková
8.1.2014, 16:22 Jiří Sapeta (info@inni.cz)
Dobrý den, v současné době nemáme na Slovensku zastoupení.
29.12.2013, 23:28 Michaela Gajdošová
Vážená firmo IN zajímalo by mě jestli jste výrobci nebo jen distributoři na vaších výrobkách je napsano vyrobeno pro?
Jsem jen zvědavá jsem velice spokojená ale přijela za mnou paní prodávala prášek nazev nepamatuji ale říkala že je to stejný jako máte vy jak je tedy možné že paní má stejný prášek který prodáváte za 600kč a on a za 500kč Děkuji předem Míša
30.12.2013, 8:23 Jiří Sapeta (info@inni.cz)
Dobrý den, jsme společnost, která zadává do výroby. Většina výrobků je původní receptura. Papírové produkty například nejsou naše původní, stejně tak jako čistič odpadů nebo bio produkty. Zbytek je chráněn značkou. Pokud se setkáte s podobným tvrzením, nechte si vystavit písemné potvrzení, kde bude uvedeno, že prací prášek XY je 100% shodný s pracím práškem IN excellent 8kg. Provedly by se laboratorní testy, které by byly negativní. Zbytek by řešil soud. 6.7.2010 jsme vydali prohlášení o plagiátech a jak vidíte, tak to nekončí. S přáním hezkého dne a vstupu do nového roku: Jiří Sapeta
12.12.2013, 8:16 buffalo (bufaloo@seznam.cz)
zdravím.
mám dotaz ohledně produktu typu tzv. marsellského mýdla. je u vás k mání za rozumnou cenu ?
12.12.2013, 10:10 Jiří Sapeta (info@inni.cz)
Dobrý den, máme v nabídce gel s Marseillským mýdlem, 4l za 250 Kč.
19.7.2013, 12:03 Monika
Dobry den psala sem vam aspon pred tremi mesici objednavku a furt se mi nikdo neozval to do sumperka nejezdite
17.7.2013, 9:42 Jarmila Besedová
Dobrý den všem, čtu si zde při kávičce jak jsou lidé spokojení s produkty a musím přiznat , že mají Vaší klienti pravdu v tom , že jsou výrobky velmi dobré. Musím říct , že prášek na praní je na vysoké úrovni o aviváži nemluvě jemná příjemná vůně, která prochází místnosti . Jsem alergik a nemám s prostředky problém .Nedráždí mě při nádechu a mé malé dcerce nevadí na kůži ani prášek ani aviváž.Odstraňovač na skvrny ( používám v prášku) je vynikající na ponožky a to mi dalo kdysi zabrat když byli od písku :-) Operátorka velmi příjemná paní, plně se stará , nevím jak ostatní ale k mé práci v domácnosti i v mém salóně je tato fa velmi prospěšná. Přeji Vám proto nadále mnoho úspěchů. Besedová
27.6.2013, 10:46 zui (tre@centrum.cz)
13.9.2012, 13:25 Jiří Sapeta (strongerin@email.cz)
Dobrý den, podle zkušeností maminek, našich zákaznic, je v zásadě jedno, který bude používat. Maminky, které mají děti s citlivější pokožkou, používají excellent. Ale máme i spoustu zákaznic-maminek, které používají in active pearls 9kg. Pro citlivou pokožku je pak i vhodný gel na praní in excellent 4l. Dosud jsme neměli reklamaci na prášek nebo gel v souvislosti s použitím na prádlo malých dětí. S přáním hezkého dne Jiří Sapeta
19.6.2013, 9:03 Marie (buchtova26@seznam.cz)
Dobrý den!
Jelikož nám do rodiny každým dnem přibude nový občánek, ptám se, který z pracích prostředků mohu na praní plenek a oblečení pro miminka použít?
Děkuji, Marie
27.6.2013, 10:43 rtz (u)
19.4.2013, 13:59 Eliška Galiszová (inni.cz@email.cz)
Dobrý den paní Buchtová, u prášku nemusíte mít strach, veškeré naše prací prášky jsou anti-alergenní. U jakékoliv aviváže bych byla opatrnější, vždy když máte novou a nebo pro novorozence, vyperte jen pár kousků oblečení a počkejte na reakci miminka. Děti mohou být náchylné na parfém. Pokud by jste měla zájem si u nás objednat zboží, doporučuji Vám, se zaregistrovat na www.inni.cz . Vždy za každý nákup dostanete 10% z celkové částky zpět a můžete jí použít jako slevu na další nákup. Nedávno jsme zařadili do naší nabídky i dětské přesnídávky.
29.5.2013, 7:48 vlada (vladimira111@seznam.cz)
Dobrý den, jezdíte i do Frýdku-Místku? Ráda bych si koupila prací gel color...ale jen pro něj do Ostravy nepojedu. Děkuji
27.5.2013, 16:42 marketa komendová (k.maceta@seznam.cz)
Dobrý den, chci se zeptat jestli jezdíte i do hulína. Rada bych si u vás objednala odstraňovač skvrn in excellent.
7.5.2013, 20:12 Pavel (fajda@seznam.cz)
Dobrý den.Mám jeden dotaz:V roce 2011 jsem zakoupil vaši aviváž IN a super hustá vydržela mi celý rok v roce 2012 stejná aviváž ale ta je jak voda žádná hustota.Jak je to prosím možné ředíte ji vodou?Nebo kde se stala chyba?Děkuji za odpověď s pozdravem váš zákazník Pavel
9.5.2013, 7:36 Jiří Sapeta (info@inni.cz)
Dobrý den, super hustá aviváž neznamená nejvyšší kvalitu. Pro lepší účinnost a pronikání do prádla je lepší řídká aviváž. Dokonale se vypláchne ze zásobníku pračky, snadno se zředí a poté proniká skrz na skrz vlákna. Bohužel většina zákazníků preferuje hustotu, tak hledáme nějakou zlatou střední cestu: aby jste si nemysleli, že je ředěná a zároveň byla co nejúčinnější. Problém ale vzniká se změnami teplot, kdy se hustota aviváže dost mění. Každopádně se nenechte zmást hustotou. Lze vyrobit bláto, které nebude ani změkčovat, ani vonět. Pokud máte hustou aviváž, je nutné ji před použitím naředit!!!
19.4.2013, 10:38 Marie (buchtova26@seznam.cz)
Dobrý den!
Jelikož nám do rodiny každým dnem přibude nový občánek, ptám se, který z pracích prostředků mohu na praní plenek a oblečení pro miminka použít?
Děkuji, Marie
19.4.2013, 13:59 Eliška Galiszová (inni.cz@email.cz)
Dobrý den paní Buchtová,
u prášku nemusíte mít strach, veškeré naše prací prášky jsou anti-alergenní. U jakékoliv aviváže bych byla opatrnější, vždy když máte novou a nebo pro novorozence, vyperte jen pár kousků oblečení a počkejte na reakci miminka. Děti mohou být náchylné na parfém. Pokud by jste měla zájem si u nás objednat zboží, doporučuji Vám, se zaregistrovat na www.inni.cz . Vždy za každý nákup dostanete 10% z celkové částky zpět a můžete jí použít jako slevu na další nákup. Nedávno jsme zařadili do naší nabídky i dětské přesnídávky.
15.2.2013, 19:56 Lenka Koczwarova (koczwarovalenka@seznam.cz)
Dobry den rada bych se zeptala jestli při převzeti zásilky vydavate potvrzeni o zaplaceni ?Dne 13.2.2012 přijel řidič s objednávkou sepsal semnou anketni listek,ale potvrzeni o zaplaceni my nevydal .Děkuji za informaci
28.2.2013, 7:09 Jiří Sapeta (strongerin@email.cz)
Dobrý den, jedná se opomenutí prodejce. Přesto všechno, ale u nás v zásadě, žádný doklad nepotřebujete. Naše produkty jsou originální a vztahuje se na ně záruka i když doklad nemáte.
31.1.2013, 15:03 Daniela
Dobrý den, při objednávání jsem zabrousila i na vaše fórum a jakožto maminka bych se u vás ráda přimluvila za rozšíření řady o dětský prací gel :) Určitě byste měli dostatek odběratelek. Jinak mi vaše prací prostředky na mou citlivou pokožku velice vyhovují.
S pozdravem
Daniela H.
Strana: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11
Celkový počet vzkazů: 214